El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Consellera Carolina Pascual preveu des d'Alcoi més inversions en matèria d'innovació

També ha anticipat la imminent signatura del conveni que permetrà a Alcoi integrar-se en el projecte del Districte Digital. 

Amb ocasió de la seua visita a Alcoi, la Consellera de Ciència i Universitats, Carolina Pascual, ha mostrat el seu convenciment perquè els pressupostos de la Generalitat per a 2020 incloguen un increment de les inversions en matèria d'Innovació. També ha anticipat la imminent signatura del conveni que permetrà a Alcoi integrar-se en el projecte del Districte Digital.

"Fa falta més inversió" ha reconegut la Consellera en finalitzar la seua visita a les instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV, recordant també que tota inversió que es puga atraure en matèria d'innovació i noves tecnologies "repercutirà en una millora de la qualitat de vida i en el teixit empresarial".

Un d'aquests projectes d'atracció d'inversions és el districte digital, on Alcoi està ultimant la seua incorporació. L'alcalde Toni Francés ha confirmat que en el plenari municipal del 3 de gener se signarà el protocol de col·laboració entre el Districte Digital i l'Ajuntament d'Alcoi. "Encara tenim un horitzó per davant de dos anys, però és important començar a col·laborar per a fer accions de promoció i formació conjunta", ha assegurat Francés.