El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La consellera, Gabriela Bravo, visita ACIF Alcoi en el seu 30 aniversari

Moments de la visita de la Consellera, Gabriela Bravo
  • Gabriela Bravo: "Aquestes associacions estan preparades per a actuar en qualsevol emergència i formen part dels serveis essencials de la Generalitat".
     

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat aquest dimecres 18 d'agost l'Agrupació contra els Incendis Forestals (ACIF) d'Alcoi, que ha rebut la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil de la Generalitat i del Ministeri d'Interior.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat l'Agrupació contra els Incendis Forestals (ACIF) d'Alcoi que celebren el 30 aniversari de la seua fundació. En l'actualitat està formada per 35 persones durant tot l'any i unes 40 més que s'incorporen a les tasques de voluntariat durant el període estival, en el qual el risc d'incendis és més alt.

Gabriela Bravo ha assegurat que: "ACIF és un exemple de resposta a l'emergència, de sensibilitat, de compromís amb el medi ambient. Hem d'entendre que el medi ambient és patrimoni de totes les persones, i que no sols han de protegir-ho les persones professionals, sinó que tenim l'obligació de protegir-ho tota la societat civil perquè la nostra naturalesa és insubstituïble i per això hem d'implicar-nos en la prevenció i en l'actuació en les emergències".

ACIF Alcoi ha rebut recentment la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil que concedeix el Ministeri d'Interior coincidint amb el seu 30 aniversari. Fa 5 anys, amb motiu del seu 25 aniversari li va ser entregada pel president, Ximo Puig, la Medalla de Plata de la Generalitat al Mèrit de Protecció Civil en reconeixement al seu compromís amb la naturalesa i el seu treball actiu enfront de les flames.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, que també ha estat present, ha destacat que: "Estem molt orgullosos d'ACIF. És important aquesta visita pel recolzament que des de conselleria està donant-se. Estem vivint una època en la qual mai s'havia recolzat a ACIF d'una manera tant clara i decidida. És una entitat importantíssima per a nosaltres".