El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La conselleria d'economia encarrega una auditoria del CEEI

Julia Company, directora general d'indústria/AM
La directora general d'Indústria Julia Company es reunirà demà divendres 29 de gener amb els treballadors

La Directora General d'indústria, l'alcoiana Julia Company, ha assegurat que ja fa temps que treballen per buscar solucions als problemes de finançament del CEEI. Tot i això, reconeix que no coneixen en profunditat la situació actual del Centre d'empreses, i per això ha anunciat que han encarregat una auditoria. També vindrà demà divendres per reunir-se amb els treballadors.

La conselleria d'economia sostenible, segons ha explicat la directora general d'Indústria Julia Company, fa mesos que busca possibles fórmules i solucions financeres per a evitar un tancament del CEEI. Tot i això, tot indica que la situació és greu, i per conéixer tots els detalls, hui mateix han encarregat una auditoria dels últims anys de gestió del CEEI per a, segons Julia Company,"conèixer quina és la situació real de l'entitat".

Julia Company ha explicat a més que demà mateix, divendres 29 de gener, "em desplaçaré a Alcoi per celebrar una reunió amb els treballadors, saber quina és la seua situació i traslladar la realitat del CEEI. Volem ser absolutament transparents amb els treballadors".

És una reacció més de les que arriben hui després que haja saltat la notícia de què el CEEI té seriosos problemes de finançament que podrien suposar el seu tancament.