El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Conselleria d'Economia i la Cambra de Comerç signen un conveni de col·laboració

De Gracia (esquerra) i Climent (dreta) durant la signatura del conveni.

La signatura del conveni s'ha escenificat aquest dimarts 25 de juny a les instal·lacions de la Cambra de Comerç entre el seu president, Pablo de Gracia, i el Conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent.

La Conselleria d'Economia Sostenible dotarà a la Cambra de Comerç d'Alcoi de 50.000 € per a mantenir l'estructura de la institució durant el present exercici econòmic. Aquesta inversió es desprén d'un conveni de col·laboració signat entre aquests dos organismes, i que és fruit d'una política de vertebració del territori posada en marxa des del Consell de la Generalitat Valenciana.

La signatura del conveni s'ha escenificat aquest dimarts 25 de juny a les instal·lacions de la Cambra de Comerç entre el seu president, Pablo de Gracia, i el Conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent. Tots han posat èmfasi en la necessitat de vertebrar el territori, creant un eix industrial que al nostre àmbit més proper abaste des de la localitat d'Ontinyent fins a la d'Ibi.

La subvenció de 50.000 € es correspon al present exercici econòmic, encara que el director general de Comerç, Natxo Costa, ha avançat que el conveni té vocació de continuïtat per als pròxims anys, per als quals es podrà valorar un increment de la quantia. El Conseller ha afegit que el conveni naix amb l'objectiu d'incrementar les possibilitats de la Cambra en matèria d'"indústria, formació i comerç"; també ha fet valdre les ferramentes de què disposa la seua conselleria per a "dinamitzar l'economia de les comarques centrals".

En aquesta mateixa línia, De Gracia, ha agraït la "sensibilitat" de Climent envers les cambres de les ciutats de menor envergadura, com és el cas de l'alcoiana. També ha recordat que el nostre territori era "un dels grans perjudicats" en matèria d'inversions de comerç i indústria, deixant entendre que el conveni acabat de signar ve a reparar part del tracte dispensat en el passat.