El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La consultora alcoiana Inprofit exposa a Madrid el seu model de negoci

L'alcalde i el regidor d'Empresa acompanyats en roda de premsa per representants de la consultora Inprofit.

IV Encontre d'Alcaldes i Alcaldesses és una iniciativa nascuda dins de la Xarxa de ciutats Ciència i Innovació Innpulso

Alcoi estarà present al IV Encontre d'Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació a través de la consultora Inprofit. Aquesta jove empresa alcoiana mostrarà a la cita, que se celebra a Madrid aquest 1 d'octubre, el seu model de negoci innovador, que fusiona tecnologia i màrqueting.

Inprofit va ser creada ara fa un any i des d'aleshores es troba ubicada en l'àrea de coworking de la sala Àgora. Un dels seus socis fundadors, Jorge Anduix, defineix Inprofit com "una consultora que fusiona tecnologia i màrqueting per a incrementar els beneficis de les empreses, així com per a optimitzar els seus processos productius". La consultora es troba homologada com a habilitadora digital per part del Ministeri d'Economia i Empresa, el qual la capacita per a mamprendre el procés de transformació digital d'empreses.

Aquest model de negoci és el que els representants d'Inprofit exposaran a la cita madrilenya, un encontre que s'emmarca dins de la xarxa de ciutats Ciència i Innovació Innpulso. L'alcalde Toni Francés ha recordat que Alcoi forma part d'aquesta xarxa des de fa quatre anys, on també és part del seu Consell Rector a escala nacional. "L'objectiu és promocionar la innovació dels nostres territoris, i per aquest motiu cada ciutat de les 72 que conforma la xarxa presenta a l'encontre un exemple de model d'èxit d'emprenedoria" ha ressaltat el primer edil.