El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La consultora comarcal Crea360 aprofita FITUR per apropar les ajudes europees a les institucions

"És la trobada de poder local més gran que es fa Espanya", explica el gerent de Crea360, Quino Palací, qui ho considera una bona oportunitat per a tancar i renovar contractes.

D'ací poc tindrà lloc a Madrid la Fira del Turisme, FITUR, una de les cites amb més projecció i assistència. Però no sols atrau gent del sector del turisme, sinó que suposa un bon entorn comercial per a altres sectors, com és el cas de la consultora de les nostres comarques, Crea360.

Crea360 es dedica a facilitar a ajuntaments i altres institucions l'accés a ajudes de diferent índole. Ara estan centrats en les ajudes europees Next Generation, unes importants ajudes que també inclouen al sector turístic, "però la informació està un poc desbaratada", explica Quino Palací, gerent de Crea360. I a FITUR té congregats a ajuntaments i diputacions, molts d'ells ja clients de Crea360 i altres potencials, així que suposa una bona oportunitat per a renovar contractes o tancar-ne de nous.

Quino Palací explica que ja tenen reunions previstes amb les diputacions d'Alacant i València, o les regions de Múrcia i Extremadura. També renovaran la col·laboració amb la xarxa europea d'itineraris històrics Carlos V, o amb les rutes del vi de Castella i Lleó.