El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel valencià celebren el seu 30 aniversari amb un concert

Cartell
L’acte serà el dia 29 d’abril al Teatre Calderón d’Alcoi i si vols assistir, les entrades són entre 8 i 10 €

Per a celebrar els 30 anys de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel valencià, es durà a terme un concert especial al Teatre Calderón d’Alcoi el pròxim dia 29 d’abril

El pròxim dia 29 d’abril se celebrarà un concert especial per celebrar els 30 anys de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel valencià, sent el primer de molts actes.

Aquest concert commemoratiu tindrà lloc el 29 d’abril, al Teatre Calderón d’Alcoi amb un programa doble amb dos artistes d’arrel mediterrània que presenten projectes nous.

Al concert, actuaran Maria Arnal i Marcel Bagés, una autèntica revelació del 2017, amb el seu àlbum “45 cerebros y 1 corazón”. Per altra banda, actuaran, Mireia Vives i Borja Penalba: dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys que ara presenten Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), el seu segon disc en conjunt.

Si vols assistir, les entrades es poden adquirir en www.ticketalcoi.com, amb descompte per a socis de la Coordinadora amb un correu a coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat. El seu preu serà entre 8 i 10 €.

La bona música, la tradició, modernitat, essència clàssica i contemporània, joventut i maduresa seran els adjectius que protagonitzaran aquesta vetlada.