El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Coordinadora pel Valencià de L'Alcoià i El Comtat organitza moltes activitats adaptades a la Covid-19

Tenen previst el lliurament dels Premis Sambori en el qual han participat uns 3.000 xiquets de 40 centres educatius a les nostres comarques.

A ARAMULTIMÈDIA hem parlat amb Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià de L'Alcoià i El Comtat per conèixer l'actualitat d'aquesta entitat referent a les nostres comarques. Després de l'Estat d'Alarma han seguit organitzant activitats adaptades a les circumstàncies de la Covid-19.

Vicent Gras, del Centre Excursionista d'Alcoi, rebrà el Premi Valor, un guardó creat per tal de destacar a persones o entitats en la defensa de la nostra llengua. El 'Premi Valor' l'han rebut en altres edicions persones i entitats com Cèlia Ibàñez i Ricard Sancho, el Centre d'Estudis Contestans, el Centre Cultural Castellut, Com sona l'ESO o Patronat del Tractat d’Almirra. A causa de la pandèmia, encara no hi ha data perquè li entreguen el premi a Vicent Gras.

La Coordinadora ha représ l'activitat després de l'Estat d'Alarma per la Covid-19. Tenen previst el lliurament dels Premis Sambori en el qual han participat uns 3.000 xiquets de 40 centres educatius a les nostres comarques. El 20 de novembre se celebrarà la lectura col·lectiva del Tirant que es farà en cada centre educatiu.


Activitats per als més menuts encara queden per aquest any, una d'elles serà la nit de contes de Cocentaina a octubre amb Jordi Raul Verdú. A més encara queden algunes sessions de la Ruta de Contacontes que es realitza en companyia de la Mancomunitat.