El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

La Coordinadora pel Valencià organitza un curs de Literatura i Educació des del Foment Lector

Cartell / Coordinadora

Per inscriure's cal fer-ho a la web del CEFIRE d'Alcoi.

A partir del 3 de març i fins al 28 d'abril, la Coordinadora pel Valencià ha organitzat 10 hores de curs de Literatura i Educació des del Foment Lector.

Per inscriure's cal fer-ho a la web del CEFIRE d'Alcoi. Les connexions a les sessions virtuals es poden fer des de les 19 h cada dimecres a la web alcoiacomtatpelvalencia.org


Participaran escriptors i docents com Vicent Vidal, Francesc Gisbert, Empar de Lanuza, Silvestre Vilaplana, Lluis Miralles, Òscar Soler i Jordi Raül Verdú.


Una de les sessions, la del 14 d'abril, serà un homenatge a Isabel Clara Simó amb la participació de Gonçal López-Pampló, Jordi Tormo, Esther Vizcarra i Ángels Francés. El 24 de març hi haurà una taula redona sobre literatura infantil i juvenil amb Juli Capilla, Isabel Canet, Lliuris Picó, Maria Calvo i Toni Espinar.