El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Copa de la Princesa per celebrar una temporada espectacular de l’Alcòdiam

Partit de l'Alcòdiam

El primer partit serà davant el Vilafranca a les 20 h d'aquest dissabte 15 de maig

El PAS Alcoi ja ha aconseguit el complicat objectiu de pujar a l’Ok Lliga, la màxima categoria de l'hoquei estatal. Entre el dissabte 15 i el diumenge 16, es juga a Alcoi la Copa de la Princesa, un torneig en què també participa l’Alcòdiam amb el Manlleu, Arenys de Munt i Vilafranca.

Aquesta copa, de format reduït, comença per als d’Alcoi amb el partit davant el Vilafranca a les 20 h del dissabte 15 de maig. En cas de guanyar, jugaria la final pel títol el diumenge 16 a les 12 h amb el guanyador del Manlleu - Arenys. Les entrades per a la semifinal s'han exhaurit i s’espera una gran celebració per l’ascens amb 400 ànimes al Pavelló Miguel Sarasa.


Tots els equips que participen en aquesta competició són d’Ok Plata i els de Lorenzo Pastor es postulen com els favorits per la gran temporada aconseguida. També són els candidats a emportar-se el títol perquè juguen a casa on de segur es viurà un gran ambient.


Objectiu aconseguit


Les últimes jornades de la lliga regular han estat d’infart. El partit quasi decisiu davant l’Alcobendas el van perdre a casa, però la constància i el bon joc han fet que l’Alcòdiam torne a la màxima categoria.


El contagi per la Covid-19 en alguns dels jugadors i. sobretot, la lesió de Pere Cañellas han posat complicat l’ascens que finalment s’ha aconseguit.