El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Coral de la Universitat d'Alacant porta a Alcoi un eclèctic concert de Nadal

Serà el divendres 30 de novembre en el Teatre Calderón a partir de les 20 h.

 

L’entrada és gratuïta amb invitació, ja disponibles en UA-Campus d’Alcoi (C/ Sant Francesc, 10) i una hora abans de l’actuació en la taquilla del Teatre Calderón.

 

Es tracta d'una part de la programació cultural que la UA porta a la nostra ciutat amb el mecenatge de la Fundació Mutua Levante.

 

Dirigida per Shlomo Rodríguez, la Coral de la UA té aproximadament seixanta integrants que posaran veu a un repertori especial que inclou música tradicional catalana, italiana, havaneres, i fins i tot cançons d’El fantasma de l’Òpera, The Beatles, Freddie Mercury, i altres peces nadalenques.

El programa elegit és un recorregut per diferents territoris musicals, que van des de peces tradicionals com «El cant dels ocells», passant per fragments emblemàtics del gènere líric com a «L'elisir d'amore», havaneres, musicals, o «Somebody to love» de Queen, entre unes altres i, per descomptat, una sèrie de nadales clàssiques.

Es tracta d’un repertori que, tot i l’heterogeneïtat, té un fil conductor molt clar: oferir cançons que creen un clima d’emoció i bona música. Es tracta d’una oportunitat de conèixer el treball que ha desenvolupat aquesta formació universitària des que van iniciar els assajos al setembre.

 

Repertori de concert

 

La Coral UA

La formació està formada aproximadament per 60 integrants, dirigits per Shlomo Rodríguez, on està representada tota la comunitat universitària; des d’estudiants de grau i postgrau, de la Universitat Permanent, personal d’administració i serveis i professors, però també exalumnes i anteriors membres de la Coral.