El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Creu Roja dotarà de caràcter benèfic a la Fira Modernista d'Alcoi

L'associació cultural Amics del Modernisme d'Alcoi ha fet possible l'organització de la tómbola, on no faltarà la indispensable recreació temàtica de l'època modernista.

Com a part de la Fira Modernista d'Alcoi 2019, s'organitzarà els dies 21 i 22 de setembre una tómbola solidària a benefici de la Creu Roja. Els encarregats de la iniciativa esperen superar els 1.000 € de recaptació de l'any passat, els quals es destinaren a un pla de foment del treball organitzat per l'Assemblea Local de Creu Roja Alcoi.

La tómbola tindrà lloc a la Glorieta i la participació serà d'1,5 €, amb una recaptació que es destinarà íntegrament a fons benèfics. L'agrupació cultural Amics del Modernisme d'Alcoi ha participat en la iniciativa; el seu vicepresident, Pedro Belda, recorda l'èxit que va tenir la tómbola modernista l'any passat (primera edició a organitzar-se), i al·ludeix a la gran demanda popular com una de les principals raons perquè s'haja tornat a dur endavant.

En nom de Creu Roja Alcoi, el seu Director, Pablo Granados, valora positivament el fet d'haver vinculat la dimensió "històrica, cultural i solidària" amb aquesta activitat, i és que recorda que la Creu Roja va ser constituïda en 1874, pròxima cronològicament a l'època modernista.