El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cucafera tornarà per a la Fira Modernista 2019

Cucafera / Associació Sant Jordi

La Cucafera es tracta d'una representació en el que la princesa invoca al Màrtir Cavaller i el seu cavall blanc, Sant Jordi, perquè pose fi la vida del drac que aguaita la ciutat d'Alcoi.

La representació de la Cucafera tornarà per a la Fira Modernista 2019, concretament el dissabte 21 a partir de les 19.45 h.

Falten menys de dos setmanes per a celebrar i gaudir de la Fira Modernista 2019, que se celebrarà des del 16 fins al 22 de setembre. I des de l'Associació de Sant Jordi estan molt emocionats no sols per formar part d'aquesta experiència, sinó que a més realitzaran un dels esdeveniments més interessants, en el que tornaran a la vida un dels actes desapareguts de la festa de Moros i Cristians d'Alcoi, la Cucafera.

Ara bé, per a tots els que no coneixeu la Cucafera, es tracta d'una representació en el que la princesa invoca al Màrtir Cavaller i el seu cavall blanc, Sant Jordi, perquè pose fi la vida del drac que aguaita la ciutat d'Alcoi.

Pel que fa a l'acte, aquest tindrà lloc el dissabte 21, a partir de les 19.45 h, començant des de la Font Redona, passant per Sant Nicolau fins a arribar a la plaça Espanya, on tindrà lloc la representació de la princesa i el drac.