El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La cuidadora de l'anciana furtada presumptament podria haver facilitat les claus de la casa i informació als lladres

Sembla que els lladres van accedir per la porta i sense forçar-la, el que indica que podrien tindre les claus.

Coneixem més detalls de l'estrany robatori que es va registrar a Alcoi el mes de maig on uns lladres li van furtar vora un milió d'euros a una dona de 97 anys.

Segons les investigacions a les que ha pogut accedir ARAMULTIMÈDIA, la persona que cuidava la dona de 97 anys a qui li van furtar en sa casa en el mes de maig podria ser fonamental per esclarir el cas.

Sempre presumptament, la Policia investiga la possible vinculació de la cuidadora amb els lladres d'origen eslau que van entrar a casa de la dona -al centre d'Alcoi- i li van obrir la caixa forta. Sembla que els lladres van accedir per la porta i sense forçar-la, el que indica que podrien tindre les claus.

També se sap que la vídua de 97 anys i la seua cuidadora van tornar a casa quan els lladres encara estaven 'treballant' en l'obertura de la caixa i que les van reduir i tancar en un habitacle de la casa.

Sis mesos després, la Policia Nacional ha detingut els sis lladres a Múrcia, i han pogut recuperar part del botí. Això sí, gran part dels diners -vora 700 mil euros- no han aparegut.