El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La cultura comarcal té una cita amb Fresneda Magazine

Aitor Pla, director de Fresneda Magazine, en una col·laboració amb ARAMULTIMÈDIA

La revista Fresneda Magazine presenta la nova imatge corporativa en un acte que vol mostrar "el múscul de la cultura en les nostres comarques". Serà aquest 24 de novembre, a les 19 hores, a l'Àgora d'Alcoi. La cita comptarà amb la presència de Toño Abad, president de l'observatori valencià contra la LGTBFòbia. I es podrà gaudir de les actuacions del mag Álvaro i el cantant Adrián GIner. 

Les nostres comarques són, com és de sobra conegut, creadores d'artistes. A més a més, gaudim de molt bona salut cultural amb nombroses trobades, activitats i exposicions. Des d'ARAMULTIMÈDIA intentem fer-nos ressò de moltes d'aquestes cites, però sent un mitjà d'informació general és difícil arribar a tots els creadors. Per sort, contem en Fresneda Magazine, una plataforma perquè tot el talent creatiu de les nostres comarques arribe com a més gent millor, i amb la que ARAMULTIMÈDIA col·labora de manera habitual

I ara, Fresneda Magazine es presenta en societat, en un acte a l'Àgora aquest dissabte 24 de novembre on es presentarà també la nova imatge corporativa de la revista, realitzada pel ceramista Trencarts, de Manises. Una festa que comptarà amb les actuacions del mag Álvaro i el cantant Adrián GIner. I on està prevista la presència de nombrosos artistes de les nostres comarques, així com representació institucional. Cal destacar també l'assistència de Toño Abad, vicepresident del Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana i president de l'observatori valencià contra la LGTBFòbia.

Aitor Pla, director de Fresneda Magazine, explica que amb aquesta trobada es volen "crear sinergies entre tota la societat, ja siga la cultura, el moviment veïnal, els mitjans de comunicació, les associacions... Crec que és molt important mostrar el nostre ´múscul com a societat i així que es puga veure el nostre compromís amb la cultura". I agraeix la presència de Toño Abad, "un referent en la seua lluita per la igualtat i erradicar la LGTBFòbia. Solament tinc paraules d'agraïment".

Ara mateix està en el mercat el número 6 de la revista Fresneda, que ix trimestralment. En aquest número podem gaudir d'entrevistes a l'artista Nani Serrano o el presentador d'Àpunt Joan López. Però també d'interessants reportatges sobre el modernisme, el Moçambic, i fins i tot ofereix en exclusiva el primer capítol de la novel·la "El momento de nuestras vidas", de l'alcoià Javier Carrascosa.