El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cursa del Dia de la Dona de Cocentaina anirà acompanyada de nombroses activitats

Les Mestresses de Casa seran les encarregades de preparar la taula d’avituallament i atendre a totes les persones participants de la II Cursa.

A banda de la cursa i la marxa, hi haurà un escalfament i estiraments, una taula informativa per part d'ACOVIFA i la possibilitat de realitzar visites al Refugi Antiaeri i al Palaum Comtal, així com una gimcana per a xiquets i xiquetes.

Cocentaina va presentar ja la segona edició de la Cursa del Dia de la Dona. Recordem que aquesta activitat serà el 5 de març amb un cost de 4€ i que s’emmarca en la celebració del 8 de març. Aquesta és l’última setmana per fer les inscripcions (fins el 26 de febrer) online o a la Casa de la Joventut.

Tant la cursa com la marxa han estat dissenyades i coordinades tècnicament per club contestà Socarun. El club ciclista Rafa Valls, obrirà la cursa amb uns quants xiquets i xiquetes en bicicleta.

En aquesta ocasió, s’han organitzat també altres activitats. Els centres de dansa de Mónica Talens i Alicia Montava seran els encarregats d’iniciar i finalitzar l’activitat esportiva, amb un escalfament ple de ritme i uns estiraments innovadors, respectivament. Seguidament es farà entrega dels trofeus per a les categories femenina i masculina d’absoluta i local de la cursa i es tancarà la jornada amb el sorteig dels regals i xecs que aportarà l’associació de Comerç El Comtat, entre tots els participants presents.

Durant tot el matí ACOVIFA tindrà una taula informativa per donar a conèixer la seua tasca amb les dones víctimes de violència de gènere, així com els diferents programes formatius que porten a terme.

Les Mestresses de Casa seran les encarregades de preparar la taula d’avituallament i atendre a totes les persones participants de la II Cursa. Una taula que tindrà alguns productes donats gratuïtament per Carrefour Cocentaina.

A més, el Refugi Antiaeri estarà obert de 10h a 13h, i també el Palau Comtal.Al Pati d’Armes es muntarà una gimcana per què els xiquets i xiquetes es divertisquen i juguen en “un dia de festa, esport i reivindicació”, tal com l’ha qualificat la seua responsable, Mireia Estepa.