El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La dansa i percussió brasilera envairà Alcoi amb MaracaTuTambé

Raquel Cruces i la regidora María Baca presenten la trobada MaracaTuTambé

Gaudiex del ritme de percussió i la dansa brasilera en la festa del solstici al Partidor, o en la desfilada del diumenge 23 per la Hispanitat. Al parc del Viaducte hi haurà tota classe de tallers.

És la quarta trobada de músics de percussió i dansa brasilera, organitzada per l'escola Taiquirikita!, i que portarà fins a Alcoi a reconegudes mestres del Brasil. Del 21 al 23 de juny en diferents punts de la ciutat.

Tindrà lloc del 21 al 23 de juny en diferents punts de la ciutat, amb actes importants a la Zona Nord, al parc del Viaducte, i a la festa del solstici al Partidor. Al final de la notícia pots consultar tots els tallers que s'ofereixen pels 20 euros que va la inscripció, però destacar que hi ha certes cites que són gratuïtes i obertes al públic en general, com ara el taller per a xiquets al Partidor, o el taller de ball a la Zona Nord.

Raquel Cruces, professora de l'escola Taiquirikita!, explica que el Maracatu és "una disciplina, música tradicional de Brasil, creada a partir de l'arribada de ciutadans africans, i que barreja la música que ja existia en Sud-amèrica". Havia decaigut en l'últim segle, però ara està recuperant-se, amb moviments molt importants com Naçao Encanto do Pina. De fet, vindran algunes professores d'aquesta institució, com ara Tatiana Silva, directora de caixes. Una altra de les professores que vindran des del Brasil és Tenily Guian, segona directora del moviment Baque Mulher.