El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Delegació d’Alumnes del Campus d’Alcoi de la UPV organitza un congrés nacional d’enginyeria informàtica

Reunió telemàtica d'organització / RITSI

L'objectiu de l'encontre és crear vincles estratègics entre universitat i empresa.

L’edició de 2021 del Congrés RITSI será virtual a causa de la situació sanitària actual. Serà el 16 d’abril durant tota la jornada i està organitzat conjuntament per les delegacions d’alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica i la del Campus d’Alcoi de la UPV.

El Congrés RITSI és el primer esdeveniment a nivell estatal dedicat exclusivament al sector de l'enginyeria informàtica que busca descobrir i donar a conéixer les noves tecnologies. L'objectiu és crear vincles estratègics entre universitat i empresa.

En l'onzena edició del Congrés es podrà assistir a ponències i activitats d'empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, com és Accenture, Autentia, Babel, Cognizant, Eventbrite, 0xWORD o NOKIA, entre altres.

Els temes que es tractaran, segons informa el comité organitzador, és el Cloud computing, el Machine learning, la Ciberseguretat, les Finances Digitals o el 5G. A més, es tindrà l'oportunitat de realitzar sessions de networking amb les empreses i participar en diferents tornejos, entre ells un desafiament de seguretat informàtica.