El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Dependent enceta la gira 2019 amb una funció a Almussafes

La companyia després d'una representació a Carcaixent / Facebook La Dependent

La companyia teatral porta el seu espectacle 'Separeu-vos junts!' a 20 localitats valencianes. La primera actuació serà al Centre Cultural d'Almussafes aquest dissabte 19 de gener.

Altres cites destacades del calendari són Gandia, el 26 de gener al Teatre Serrano; Sueca, al Teatre Bernat i Baldoví el 9 de febrer; Altea, a l'Auditori Municipal el 2 de març; Ontinyent, al Teatre Echegaray el 28 de març; Torrent, a l'Auditori Municipal el 3 de maig; i Catarroja, al Teatre Auditori Municipal el 9 de juny, que serà la data que tanque el calendari.

Separeu-vos, junts!

L'espectacle recrea algunes de les situacions que poden viure els xiquets quan els seus pares se separen. És un dels molts casos de famílies de pares separats que refan les seues vides amb altres parelles i de com els xiquets s’han d’adaptar a una nova vida, a altres espais i persones.

L'obra està dirigida per Pepa Miralles i escrita per Gemma Miralles. A l'elenc es troben Jordi Ballester, Marta Chiner, Gemma Miralles, Vicent Pastor, Natàlia Nadal, Inés Fernández i Aina Gimeno.