El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Dependent porta ‘Icària’ a l’Arniches d’Alacant aquest divendres 30 d’abril

Icària / IVC

Les entrades continuen a la venda a Instanticket.

La companyia de teatre d’Alcoi, La Dependent, escenificarà l’espectacle ‘Icària’ al Teatre Arniches d’Alacant. La seua última producció es podrà veure el divendres 30 d’abril a les 20 hores.

Les entrades continuen a la venda a Instanticket. Aquesta actuació és possible gràcies a l’Institut Valencià de Cultura. ‘Icària’, de Pasqual Alapont i dirigida per Pepa Miralles, conta la història de dos homes i una dona que planifiquen el segrest d’un empresari important, acció que dóna lloc a una situació grotesca en què les escenes delirants se succeeixen a mitjan camí entre la comèdia i la tragèdia.


Jordi Ballester, Gemma Miralles, Pepe Miravete i Pep Sellés donen vida als personatges d’aquesta trama en què res és el que sembla i en la qual caldrà descobrir què volen en realitat els segrestadors i quin és el passat fosc de la víctima.


Alicia Garijo, delegada de l’IVC a Alacant, ha expressat “que les nostres companyies continuen produint espectacles de qualitat i que, malgrat tot el que està passant, podem continuar exhibint el seu treball és una gran alegria i un motiu més per a continuar donant suport als nostres artistes”.