El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Juanan Casanova, Últim i gran capità de l'Ontinyent CF

Juanan Casanova

La desaparició de l'Ontinyent CF

És un dia trist per a tots els aficionats al futbol de les nostres comarques perquè finalment ha sigut publicat en el BOE la desaparició de l'Ontinyent CF, club on vaig créixer i que vaig poder defensar com a capità en els seus últims anys de vida.

Aquells dies van ser moments molt durs per a la plantilla i tots els membres del cos tècnic que lluitant enfront de tota classe d'adversitats econòmiques, estàvem convençuts de què anàvem a ser capaços de tirar endavant la situació esportiva i aconseguir la salvació en aquell complicadíssim grup III de la 2ªB. No ens van deixar, i crec que mai sabrem al 100% per què.

Personalment sempre he intentat quedar-me en les coses bones que m'han passat en la vida. Poder jugar en l'Ontinyent CF ha estat una d'elles. La notícia del dia de hui m'ha fet recordar moments que mai oblidaré; aquella quasi remuntada al Tarazona, l'ascens a Vitòria amb aquella celebració de matinada a la plaça de la Concepció, o el primer any de segona B on la connexió en la grada va ser màgica per derrotar gegants com l'Elx o l'Hèrcules al Clariano.

Hui dia tinc l'oportunitat de defensar els colors del Deportivo Alcoyano i em sent molt afortunat de poder jugar a un equip que sempre havia admirat des de la distància.

Molta gent em comenta aquests dies que l'equip del Collao aquesta temporada li recorda a l'últim Ontinyent i crec que no va gens desencaminada, ja que aquell equip rocós que Vicente Parras i el seu cos tècnic (Jordi Gil, Gabri Ribera, Juanfran i Pablo Ruiz) van construir a Ontinyent és un fidel reflex de l'equip que aquesta temporada ha enamorat i enganxar a tot el panorama nacional durant l'última edició de la Copa del Rei, per la seua lluita i passió en cada partit. Valors que el míster va demostrar en els últims mesos del nostre club, sent una figura clau sense la qual tot haguera estat més difícil si cap.

Finalment, no m'agradaria acomiadar-me sense afirmar que hui es tanca legalment el club que ens van furtar ara fa quasi dos anys, però mai podran esborrar tot allò que l'Ontinyent CF va significar per a tots els seus aficionats i tot allò que ens va fer gaudir.

Fins sempre, Ontinyent CF!

Juanan Casanova Vidal

Capità de l'Ontinyent CF

 

 

 

 

 

 

 

  • Mai podran esborrar tot allò que l'Ontinyent CF va significar per a tots els seus aficionats i tot allò que ens va fer gaudir.