El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Dinà Vascos en El Mirador del Benicadell de Gaianes

Els Vascos en El Mirador del Benicadell de Gaianes

120 acudeixen a la dinà de la Filà Vascos en El Mirador del Benicadell de Gaianes, en el que es trobaven gran part dels 25 nous integrants.

Després d'unes festes tan increïbles com les d'aquest any, o un esgotador període de treball i estudis, és ben merescut una bona dinà. I això en la Filà Vascos ho tenen molt clar, celebrant la seua dinà en El Mirador del Benicadell de Gaianes el passat dissabte 29 de juny, on van acudir 120 persones, en el que es trobaven festers, socis o inclús acompanyants. Un dia on la festa i divertiment ha sigut constant.

A més a més, també han pogut gaudir de diferents activitats com una excursió per l'Albufera de Gaianes, la piscina o inclús el clàssic campionat de cotos i petanca.

Pel que fa als assistents, van fer acte de presència gran part dels 25 nous integrants de la filà, la qual, cada any va en augment. I és que en 2015 solament arribaven als 99 festers, però aquest any han arribat a ser 187, i en la que cal destacar que del total, 57 són festeres de ple dret.