El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Diputació d'Alacant inverteix 145.000 euros en la cultura de la província

Imatge de la Diputació
  • En les nostres comarques es repartiran 17.000 euros entre els consistoris d'Agres, Plans, Castalla, Onil i Tibi.

Aquesta inversió de 145.000 euros estarà destinat per a impulsar orquestres i ensembles de la província, i per a ajudar entitats sense ànim de lucre.

La Diputació d'Alacant ha invertit 145.000 euros en campanyes de l'Àrea de Cultura destinades, d'una banda, a impulsar orquestres i ensembles de la província i, per altra banda, per a donar suport a entitats sense ànim de lucre per a la realització de diferents activitats o esdeveniments.

Julia Parra, vicepresidenta i diputada de Cultura, ha manifestat que "amb aquestes subvencions es pretén donar a suport a organitzacions i agrupacions que contribueixen a mantenir una tradició musical amb molt d'arrelament a la província i també a donar suport a organitzacions sense fins lucratius que realitzen una gran labor en molts municipis".

Més de 130.000 euros estan destinats a 36 ajuntaments per a la interpretació de concerts a càrrec d'agrupacions musicals de la província. En la zona de Muntanya –El Comtat i L'Alcoià- es repartiran 17.000 euros entre els consistoris d'Agres, Plans, Castalla, Onil i Tibi.