El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Diputació d'Alacant inverteix 224.587 euros per a l'adequació de la zona verda del parc Romeral d'Alcoi

La Diputació d'Alacant inverteix 224.587 euros per a l'adequació de la zona verda del parc Romeral d'Alcoi / ARA
El parc del Romeral es va afectar pel temporal de neu i vent del mes de gener

La Diputació d'Alacant inverteix 1,1 milions d'euros per millorar l'enllumenat públic i les zones verdes dels municipis de la província. En el cas del parc del Romeral d'Alcoi la inversió és de 224.587 euros.

El parc del Romeral d'Alcoi es va afectar pel temporal i vent del mes de gener i des de la Diputació d'Alacant rebrà 224.587 € per a la seua adequació. Aquesta inversió està dins de la convocatòria d'inversions financerament sostenibles pels efectes dels temporals, per a la reparació de zones verdes.

A Banda del Romeral, Banyeres de Mariola, rebrà 51.294 euros per a la reparació dels recorreguts per als vianants en el parc de l'Aqueix i parc Vila Rosario, i l'Alqueria d'Asnar percebrà 23.102 euros per a la zona verda El Terrer.

També, Billeneta comptarà amb 20.000 euros per a l'àrea recreativa de La Font de Baix afectada pels temporals, així com la reposició del mur de contenció de la zona verda de Els Calçides, la reposició de la coberta tèxtil de la plaça de Joaquín Piera i Mariana Torres en Benissa.

La Vega Baixa, la Granja de Rocamora i Saix també rebran ajudes econòmiques per pal·liar els desperfectes.