El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Diputació finançarà amb vora 300.000 € la passarel·la de la Via Verda Alcoi-Cocentaina

Moment de l'aprovació en la Diputació d'Alacant

La passarel·la per a vianants es construirà sobre l'accés sud de Cocentaina de l'A-7, entre el polígon la Llaona i l'esplanada del Ferrocarril.

L'ens autonòmic ha aprovat la seua aportació al projecte dins el marc de les seues inversions financerament sostenibles.

298.638 euros és la quantitat que la Diputació d'Alacant aportarà finalment al projecte; una passarel·la per a vianants que es construirà sobre l'accés sud de Cocentaina de l'A-7, entre el polígon la Llaona i l'esplanada del Ferrocarril.

L'ajuda s'emmarca dins dels dos milions d'euros que la Diputació destinarà a 6 municipis de la província en concepte d'inversions financerament sostenibles. La resta de municipis en rebre l'ajuda seran Benidorm, Benejússer, Benissa, Els Poblets i Ondara.

El finançament ha comptat amb el suport majoritari de la corporació provincial, i forma part del pacte subscrit pels grups el passat mes de juliol. Un pacte en què es contemplen un total de 40 actuacions financerament sostenibles, en la seua majoria per a ajuntaments que van quedar fora del Pla d'Obres i Serveis de l'anualitat 2018.