El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Diputació incrementarà el finançament per a la Fira del 2020

MIreia Estepa i Mariona Carbonell amb el president de la Diputació, Carlos Mazón

Així s'ha compromés el president de la Diputació Carlos Mazón, amb l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa, i la regidora de Fira, Mariona Carbonell. Actualment la Fira rep una subvenció provincial d'entre 5.000 i 6.000 euros anuals, que des de la Fira ho consideren insuficient.

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, ha reclamat a la Diputació un "finançament més just" per a la Fira de Tots Sants, ja que "som l'única Fira d'Interés Turístic Internacional d'Espanya, la primera BIC de la Comunitat Valenciana, i un dels esdeveniments que més gent atrau la nostra província". Estepa assegura que el president de la Diputació Carlos Mazón s'ha mostrat compromés "a donar impuls a la Fira" amb un increment del finançament provincial. Actualment la Fira rep entre 5.000 i 6.000 euros anuals de la Diputació d'Alacant, xifra que des del consistori consideren "insuficient per poder seguir mantenint el nivell d'un esdeveniment d'aquestes característiques".

Carlos Mazón estarà present aquest 1 de novembre en la inauguració de la Fira de Tots Sants. Enguany seran tres dies de Fira amb moltes novetats, com ara l'aparcament gratuït per a bicicletes, o les zones habilitades als concerts per a persones amb mobilitat reduïda.