El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Frente Botifarra, Penya La Torreta i Supporters Blanquinegres,

Frente Botifarra, Penya La Torreta i Supporters Blanquinegres

La Directiva de l'Ontinyent ignora els socis i els estatuts del club

Comunicat de les penyes de l’Ontinyent, C.F.

Manifestem:

 

1. La directiva de l'Ontinyent, C.F. i en concret el seu Secretari General va respondre per mail a la sol·licitud  realitzada per 122 socis de convocatòria d'Assemblea, per tal de tractar una sèrie de punts transcendentals  denegant que els dits punts foren inclosos en l’ordre del dia del pròxim dia 27 d'abril i també negant la convocatòria d'una nova Assemblea. Tot açò entenem incompleix els estatuts del club.

2. Davant d'aquest fet les penyes, en data de 23 d'abril, van intentar presentar en les oficines del club una carta  de resposta a dita negativa però en Secretaria se'ls va negar el segell d'entrada i per tant la justificació de la dita  presentació. Aquest fet, deixa ben clar el poc que a la actual Junta Directiva li importen els socis, així com la poca transparència que guia els designis del club.

3. De no complir amb allò que s'ha exigit en base als estatuts, tant i com s ?explica a la carta, els socis posaran en marxa les mesures judicials oportunes.

4. Al mateix temps aprofitem el present comunicat per fer una crida a tots els socis de l’Ontinyent, C.F. a assistir a l ?Assemblea del pròxim dissabte 27 per tal de poder conèixer el perquè de tot el que està passant i, inclús, buscar possibles solucions.

Signat:

 

Frente Botifarra, Penya La Torreta i Supporters Blanquinegres.