El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius, festeret de la Filà Chano, serà el pròxim Sant Jordiet

Fernando Rius, festeret de la Filà Chano, serà el pròxim Sant Jordiet

Durant l'assemblea ordinària de l'Associació de Sant Jordi, s'ha realitzat el sorteig entre els 8 candidats que hi havia per a representar a la figura del patró per a les festes del 2020.

Més informació

Fernando Rius, festeret de la Filà Chano, serà el pròxim Sant Jordiet

La Diversitat Cultural, ara en una exposició dels alumnes del CIP FP Batoi a Fundació Mutua Levante a Alcoi

L'Agrupació Fotogràfica Alcoiana també ha col·laborat en la tria de fotos

ARAMULTIMÈDIA ha estat en la presentació d'aquesta expo i ha parlat amb alguns dels protagonistes. La Sala d'Exposicions de la Fundació Mutua Levante d'Alcoi ha acollit l'expo i concurs fotogràfic sobre la diversitat cultural que han fet alumnes del CIP FP Batoi. El centre de Batoi forma part de les Escoles UNESCO i en aquesta ocasió hi ha elegit la diversitat entre cultures

La Sala d'Exposicions de la Fundació Mutua Levante d'Alcoi ha acollit l'expo i concurs fotogràfic sobre la diversitat cultural que han fet alumnes del CIP FP Batoi. El centre de Batoi forma part de les Escoles UNESCO i en aquesta ocasió hi ha elegit la diversitat entre cultures. L'Agrupació Fotogràfica Alcoiana ha participat en la tria de fotos. 

Aquesta mostra es podrà veure fins el dissabte 16 de juny. ARAMULTIMÈDIA ha estat en la presentació d'aquesta expo i ha parlat amb alguns dels protagonistes. Tot al vídeo.