El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La diversitat funcional no impedeix gaudir del senderisme: primera trobada de cadires Joëlette a Alcoi

Imatge de Fent Camí.

L'associació comarcal Fent Camí ha organitzat una pujada a la Font Roja en altres entitats alacantines que fan senderisme amb persones amb diversitat funcional i en cadires especials. S'espera reunir fins a 10 cadires.

L'associació comarcal Fent Camí es dedica a afavorir l'esport entre persones amb diversitat funcional, i proporciona jornades de senderisme gràcies a unes cadires especials adaptades, les cadires Joëlette. No hi ha cursa alcoiana on no s'haja vist a una d'estes cadires amb dos persones gaudint de l'esport juntes.

I ara organitzen la primera trobada de cadires Joëlette, on volen reunir a les diferents entitats que fan unt treball similar al d'ells, com per exemple Cumbres sin Barreras d'Ibi. Els organitzadors expliquen que han aconseguit ajuntar ja 8 cadires, i confien que siguen 10 per a la trobada, que serà este dissabte 11 de novembre.

El regigdor Alberto Belda amb dos membres de Fent Camí en la presentació de la trobada.

També esperen tindre la visita dels membres de l'associació Ni + ni - iguales de Villena, que recentment han superat un repte important coronant el cim Toubkal al Marroc, a més de 4.000 metres d'altitud, en un grup en què hi havia esportistes amb limitacions físiques i fins i tot una persona cega.

 


La trobada s'iniciarà a les 9 hores al Mas de la Safranera, i des d'ací es farà una ruta fins al santuari de la Font Roja i els seus voltants. Després hi haurà un dinar de germanor al mas.

Pot assistir tot el que vulga, però des de Fent Camí expliquen que s'ha d'avisar prèviament a l'associació perquè tenen un límit de places per accedir al parc. Podeu contactar en ells mitjançant les seues xarxes socials.