El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La diversitat musical ompli Cocentaina amb la nova edició del SENT-ME

Ja s'han iniciat les classes magistrals i les activitats especials d'enguany per a xiquets, i a partir de demà, un concert cada nit a l'aire lliure. Enguany, cadascun dels concerts és de temàtica ai estil diferent, així que no hi ha excusa per a gaudir de la bona música. Parlem amb Ignacio García-Vidali amb ll''alcaldessa Mireia Estepa de la nova edició del SENT-ME. 

Des de dimarts 9 de juliol a divendres 12, Cocentaina ens ofereix l'oportunitat de gaudir de la bona música a l'aire lliure. Els tres primers concerts són a les 22 hores al Palau Comtal, dimarts amb la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, i dijous amb la filharmònica de la Universitat d'Alacant. Aquests dos concerts són gratuïts. L'únic que es paga és el de dimecres 10,on podrem gaudir de Sherezade i les Mil i Una Nits. Serà a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Múrcia, i comptarà amb l'actriu de doblatge Ana Hernández-Sánchiz. El preu és de 10 euros i les entrades es poden adquirir en el casal de la joventut. 

El SENT-ME conclourà divendres amb Concertaina, un concert especial dels xiquets i de tot l'aprés al llarg de la setmana. En aquest cas serà al centre cultural El Teular, a les 20 hores