El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La divulgadora Elsa Punset participa en la Setmana de la Ciència per a parlar de 'Petites Revolucions'

Elsa Punset a la sala de conferències de l'IVAM-CADA ALCOI

La xerrada ha tingut lloc al Saló de Conferències de l'IVAM-CADA ALCOI aquest dijous 22 de novembre.

Elsa Punset és directora de continguts en el Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional (LASE) i va col·laborar en televisió en el Formiguer. A més, va dirigir i va presentar “la Mirada d'Elsa” en Xarxes. Posteriorment va tenir
una secció setmanal, “El món a les teves mans”, al programa “Per tots la 2” de TVE.

El cicle de conferències amb què el Campus d'Alcoi de la UPV commemora la Setmana de la Ciència ha comptat amb la presència de la divulgadora Elsa Punset, qui ha impartit la xarrada anomenada 'Petites Revolucions per a la vida i el treball'. L'última de les conferències de la Setmana de la Ciència és impartida per Concha Monje, aquest divendres dia 23, per a parlar de robòtica.

Durant la seua intervenció Punset ha desvetllat les claus d'un cervell adaptable i creatiu, el qual podem entrenar com un múscul per a conviure i col·laborar amb els altres, comunicar-nos eficaçment, tenir relacions interpersonals satisfactòries, resoldre conflictes i per a superar l'adversitat.

La divulgadora, que ha estat per primera vegada al Campus d'Alcoi, ha aprofitat per a signar en el Llibre d'Or de la institució, on ha escrit: "Encantada de poder recórrer i descobrir aquesta bella ciutat dels ponts en la seua Setmana de la Ciència".

Conferència de Concha Monje

La xarrada té lloc en el Saló de Graus 'Roberto García Payá', on Monje intentarà respondre a la pregunta de "Podran els robots pensar per si mateixos?". Serà a partir de les 19.30 h i les inscripcions es podran realitzar a través d'aquest enllaç.

Concha Monje parlarà de robòtica humanoide, social i assistencial, i també de l'automatització en els sectors més importants de la societat. I tot això amb un denominador comú: la recerca desenvolupada pel grup de recerca RoboticsLab de la Universitat Carlos III de Madrid.