El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Española prima amb 200 euros al mes els seus treballadors per l'esforç productiu durant l'alarma sanitària

La Española
  • Com que és un sector essencial, des de la direcció han reforçat les mesures de seguretat i higiene i han promocionat el teletreball en els casos en els quals ha estat possible

La nau insígnia de la indústria alcoiana, La Española, vol agrair les seues persones treballadores el gran esforç que estan fent des que ha esclatat la crisi sanitària. Per això, han decidit primar-los amb 200 euros al mes mentre dure la situació d'alarma.

La Española és conscient de la faena extraordinària que en moments difícils estan realitzant els seus treballadors. Per això, va a implementar una mesura de suport a la seua plantilla, i mentre dure la situació d'alerta, ingressarà 200 euros més a cada un d'ells.

D'aquesta manera, La Española agraeix l'esforç i compromís extra que estan realitzant els empleats des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma el passat 14 de març. I és que, aquesta indústria referent d'Alcoi està considerada dins del grup de sector essencial, i per tant, tant l'empresa com ara els seus treballadors, s'han compromés a continuar la cadena de subministrament i proveïment, assegurant que la població continue tenint accés als seus productes durant aquest període d'aïllament.

Des de la gerència de La Española manifesten que se senten orgullosos de la professionalitat del seu equip, i "afortunats de poder mantindre tots els llocs de treball i complir amb el nostre compromís de continuar proveint a totes les famílies espanyoles”.

Els treballadors, prioritat

Per a La Española, la salut i la seguretat dels seus treballadors són una prioritat. Per això, han facilitat que puguen treballar des de casa en els casos que siga possible i també ha reforçat les mesures d'higiene i seguretat.

 

Grup empresarial solidari

Aquesta mateixa setmana, la filial de La Española, Entra Cosmetics anunciava la donació de 2.000 unitats de gel hidroalcohòlic a l'hospital d'Alcoi. Una acció solidària molt ben rebuda entre el personal sanitari del centre que demanava la col·laboració d'empreses i particulars per a protegir-se davant la possibilitat de contagiar-se.