El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La fàbrica es crema i cal trobar una eixida

El Museu dels Bombers proposa una original activitat: una fugida contrarellotge del museu per a escapar del foc.

Un incendi s'ha originat en la fàbrica que acull el Museu dels Bombers, i cal eixir abans que siga massa tard. "Una hora, tres escenaris i molts misteris per a resoldre". El MUBOMA presenta una original activitat de fugida. Seran quatre passes de grups reduïts i cal inscripció prèvia.

Al llarg de l'any el Museu dels Bombers ofereix diferents jornades de portes obertes, així com tallers i activitats especials per als més joves. Ara proposen una original activitat i se sumen al repte de les missions de fugida, conegudes com a Scape Rooms. En aquest cas l'escenari és tot el museu de Bombers, i la història s'inicia amb un foc que amenaça en cremar la fàbrica. A partir d'ací, 60 minuts per a resoldre diversos reptes "amb lògica, habilitat i treball en equip", i aconseguir eixir abans que s'esgote el temps.

L'activitat està dirigida a xiquets d'entre 8 i 14 anys, que aniran acompanyats en tot moment d'un guia. Des del Museu avisen que tindrà lloc en tot el recinte, "al mateix temps que els visitants habituals el transiten, alterant la vida del museu el mínim possible i respectant les peces exposades".

Tindrà lloc el 23 de juny de matí, a partir de les 11,30 del matí. Hi haurà 4 passes de grups reduïts, màxim 12 persones per grup, així que cal inscripció prèvia. Per a més informació cal visitar la web o cridar al 96 554 44 18.