El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La família Vidal ven Germaine de Capuccini a un grup inversor internacional

El grup inversor ACON Investments i Torreal ha adquirit el 100 per cent de les accions de la firma alcoiana. Segons l'acord les instal·lacions i el personal es mantindrà, i inicien una nova etapa "d'internacionalització i creixement".

La companyia alcoiana fundada per Carmen Vidal l'any 1964 passa a mans del grup inversor internacional ACON Investments i Torreal. Des de la firma alcoiana expliquen que el grup inversor ha vist en Germaine "un atractiu i sòlid model de negoci i una gran oportunitat de creixement que encaixa a la perfecció amb una de les principals estratègies d'inversió que busquen fer a Espanya".

Germaine de Capuccini és una empresa referent en el sector de la cosmètica amb més de 300 referències en el mercat, presència en 90 països dels 5 continents i 18.000 punts de venda especialitzats. Després de 5 dècades la firma alcoiana inicia una nova etapa en la seua història, però des de Germaine asseguren que el nou accionariat "garantirà els valors de la marca i la permanència de la firma en les actuals instal·lacions, comptant amb l'expertise de l'actual equip, la qual cosa permetrà continuar la bona marxa de l'empresa".

Raúl Vidal, president fins ara de Germaine, continuarà lligat a la firma com assessor en el Consell, i assegura que "la Família Vidal deixa en molt bones mans la marxa de Germaine de Capuccini. Aquesta operació permetrà que el cigne cresca internacionalment".

ACON Investments és una gestora de fons de capital privat que inverteix en els Estats Units, Amèrica Llatina i Europa. Amb seu en Washington, compta amb una firma filial a Madrid, Moonfish Capital Partners. Per aquesta adquisició, ACON s'ha associat amb Torreal, companyia d'inversió de la família Abelló, amb inversions en més de 60 empreses. El procés d'adquisició ha sigut mitjançant un ''buy-out' que ha comptat amb el suport d'Altius Partners, "qui aportarà el seu coneixement en el sector de la cosmètica i el canal professional".