El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La FESCAM atorga nou reconeixements

Els guardonats amb l'alcalde Toni Francés i el regidor Alberto Belda / Ajuntament d'Alcoi
La 'festa del corredor amateur' reuneix a la família del running d'Alcoi

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre va acollir la FESCAM, la 'festa del corredor amateur' a través de la qual l'Ajuntament d'Alcoi vol reunir a la família del running en un esdeveniment informal, en el qual compartir experiències, nous reptes, i tot el relacionat en les curses tant d'asfalt com de muntanya en les quals participen els corredors i corredores alcoians.

En aquest esdeveniment s'han atorgat nou reconeixements a diferents persones que per alguna raó han merescut una menció per part dels seus clubs o entitats. Cada club o entitat pot reconéixer a un únic corredor del seu col·lectiu per la raó que estime oportuna, bé siga pels seus mèrits esportius o per qualsevol altra qüestió que els integrants del club consideren. Els guardonats foren: Aper Esportiu: Sílvia Alós Rodrigo; Club Atletisme Alcoi: Equip Sub-16 Femení; Komando Fisioreig: Rafa Linares; Onsen Runners: Javi López; Poc a poc Alcoi: Carolina Sánchez Limeres;Trialcoy: Marisa Sala García-Forte; Corremon Trail Alcoi: Erik Coronado Climent; Runners Alcoi: Miquel Peidro i 226ers Endurance School: Maria Mercedes Espí.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Alberto Belda, assenyalà que "el corredor amateur és un esportista que mereix la màxima atenció per part de l'ajuntament, per l'exemple que suposa per a la nostra societat i en especial per als nostres joves". A més, indicà que "a la nostra ciutat tenim un gran nombre de corredors i corredores, 600 que pertanyen a aquests clubs, però molta més gent que també practica aquest esport eixint amb els amics o de forma individual. L'increment d'atletes populars ha fet que també augmenten les proves a Alcoi, i aquest any tindrem la edició 50 de la Pujada a la Font Roja, la Cursa del Trofeu Filaes, el 10K organitzat per la Salle, una cursa nocturna pels Salesians, una Milla Urbana per Esclaves, a més del 10K de l'Esport en 3D, el Mig Quilòmetre Vertical Corremon, la Pujada al Montcabrer, el Trail Solidari, la Mitja Marató i la Sant Silvestre, entre d'altres, proves en les quals la regidoria d'Esports i l'Ajuntament d'Alcoi són col·laboradors o coorganitzadors".