El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Festa d'Alcoi busca nou Ambaixador Moro

Resquisits: ser major d'edat, associat a l'ASJ, i coneixedors del text de l'acte

L'Associació de Sant Jordi (ASJ) convoca el concurs per ocupar el càrrec de Sergent Moro i substituir a Juan Javier Gisbert. Les sol·licituds es poden presentar abans de les 20 h el 18 de febrer. La prova se celebrarà el dissabte 23 de febrer a les 11 h al Casal de Sant Jordi.

Alguns dels requisits per presentar-se al càrrec d'Ambaixador de la mitja lluna és ser major d'edat, associat a l'ASJ, i coneixedors del text de l'acte. La duració del càrrec serà de 4 anys.

Les sol·licituds es presentaran complimentant el model oficial. A més haurà d'adjuntar-se currículum indicant les activitats desenvolupades en l'àmbit interpretatiu. En cas de declarar-se desert el concurs o de no presentar-se cap sol·licitud, l'ASJ procedirà a la lliure designació de les persones que exercisquen els càrrecs d'Ambaixador Moro i Sentinella.

El jurat estarà format èr 5 membres que seran designats per la Junta Directiva de l'ASJ, actuant com a secretari, sense dret a vot, el que siga de l'ASJ o persona que es designe. El primer candidat en vots exercirà de sentinella en l'Ambaixada Cristiana de 2019, passant a ser l'Ambaixador Moro després de finalitzar la Trilogia de 2019 i ocupant el càrrec entre 2020 i 2023. El següent en nombre de vots serà nomenat substitut de l'Ambaixador i ocuparà el càrrec de sentinella durant els anys 2020 i 2021, podent la Junta Directiva prorrogar el seu nomenament fins a 2 anys més.