El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Festa de Cocentaina torna amb tota la força i alegria acumulada durant dos anys i amb uns càrrecs que impressionen

  • Els càrrecs han impressionat i satisfet la fam de festa que acumulaven els contestans i contestanes.

La vila comtal ha celebrat aquest dissabte les seues entrades de Moros i Cristians amb una alegria especial i amb un ple total de visitants amants de la Festa. Després de dos anys d'absència, els festers i festeres ho han donat tot, especialment els càrrecs, que han impressionat amb vestits, carrosses i ballets. Els ho contem visualment en un interessant vídeo-reportatge.

Jornada calorosa i interrompuda mínimament per algunes ràfegues de pluja que no han deslluït unes desfilades que haurien d'haver eixit al carrer l'agost de 2020, però que el COVID va malbaratar desgraciadament.

Molta il.lusió, moltes ganes i rostres feliços entre els contestans i contestanes congregats al llarg del recorregut. Per cert, moltíssima gent admirant l'espectacle en terrasses i cadires. H havia ganes de Festa, sense dubte.

Al vídeo-reportatge que els oferim podem visualitzar al detall els càrrecs, els seguicis, ballets, carrosses i vestits especials al detall. Contrabandistes i Bequeteros (capitanies cristiana i mora), i Almogàvers i Mudéjares (abanderats cristià i moro), han impressionat i satisfet la fam de festa que acumulaven els contestans i contestanes.