El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Festa també arriba a les rutes guiades de 'Descobreix Alcoi'

Una de les rutes de 'Descobreix Alcoi' / AM
Programació per a abril

Dins la notícia podeu accedir a la inscripció. Concretament els dissabtes 7,14 i 28 d'abril se celebrarà la ruta 'Descobreix Alcoi dels Moros i Cristians'. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat que se centrarà en "la part més medieval, la de les muralles". Hi ha altre tipus de rutes, també, durant el mes d'abril

Alcoi es transforma amb els Moros i Cristians. També ho fan les seues rutes guiades. Concretament els dissabtes 7,14 i 28 d'abril se celebrarà la ruta 'Descobreix Alcoi dels Moros i Cristians'. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat que se centrarà en "la part més medieval, la de les muralles". Cal recordar que les rutes són gratuïtes, però cal inscripció prèvia que podeu formalitzar-la ací mateix.

Altres propostes de la regidoria de Turisme són rutes al Parc Natural de la Font Roja (diumenge 1 i dilluns 2 d'Abril) i a La Sarga (diumenges 1 i 15 d'abril). També hi ha altra ruta que organitza el Museu Arqueològic i que s'inclou dins del cicle '10 excursions al voltant d'Alcoi'. 'L'art urbà d'Alcoi' començarà des de la Glorieta a les 9:30 h i tindrà un recorregut de 2,5 quilòmetres.

Durant tot l'any, Alcoi tè una gran varietat de rutes guiades dirigides a tots els públics. Totes elles les podeu consultar en la web de alcoyturismo.com.