El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Filà Alcodianos presenta el teatre de Nadal “La Dolçaina Màgica”

"La dolçaina màgica"
  • Les entrades estaran a la venda a partir de l’1 de desembre en el següent enllaç al preu de 2?€ i tot el recaptat anirà a benefici d’ASPROMIN Gormaget.

Filà Alcodianos, amb motiu de l’Any d’Alferes 2023, ha organitzat un teatre de Nadal infantil nomenat “La Dolçaina Màgica“, que compta amb la participació de Tesalín i La Degollà, i amb música de Francisco Valor.

“La Dolçaina Màgica” ha sigut representada en altres localitats en els últims anys i ara s’estrena a la a Alcoi amb una versió especialment adaptada a la ‘Ciutat del Nadal’, on els xiquets gaudiran de la gran experiència del Nadal Alcoià.

El teatre musical, infantil i nadalenc està basat en el conte original de Pablo León i compta amb música de Francisco Valor Llorens i la direcció escènica de Laura Flores. Es tracta d’un treball conjunt de Grup de teatre Tesalin Teatre Salesians Svf Alcoi, Colla de Dolçainers Tabaleters La Degollà i Fila Alcodianos Alferes 2023 Filà Alcodianos.

La representació tindrà lloc al Teatre Salesians d’Alcoi el divendres 30 de desembre a les 18.00 h i a les 20.00 h. A més, durant tota la vesprada, la placeta dels Salesians tindrà ambientació dels Reis Mags.

Les entrades estaran a la venda a partir de l’1 de desembre en el següent enllaç al preu de 2?€ i tot el recaptat anirà a benefici d’ASPROMIN Gormaget.

Aquesta és una de les activitats incloses en la programació de l’Ajuntament per ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’ 2022.