El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Filà Magenta d'Alcoi celebra l'assaig de l'Alferes 2018

Assaig de l'Alferes / Filà Magenta
Paral·lelament, la favorita, Toñi Quesada, ha organitzat un assaig amb les seues dames

La Magenta ha celebrat l'assaig del càrrec a la Filà Cordoneros, amb la presència d'unes 400 persones, entre festers, càrrecs, membres de l'Associació de Sant Jordi, Primers Trons i altres convidats. Una nit molt emotiva en la que el mateix Alferes, Santi Carbonell va fer entrega d'uns detalls a la resta càrrecs i a Santiago Belda, fester que representarà a Mossèn Torregrosa

La Magenta ha celebrat l'assaig del càrrec a la Filà Cordoneros, amb la presència d'unes 400 persones, entre festers, càrrecs, membres de l'Associació de Sant Jordi, Primers Trons i altres convidats. Una nit molt emotiva en la que el mateix Alferes, Santi Carbonell va fer entrega d'uns detalls a la resta càrrecs i a Santiago Belda, fester que representarà a Mossèn Torregrosa.

L'Ateneu Musical de Rafelguaraf, banda que acompanyarà a l'Alferes i els seus Cavallers a les festes 2018, va estar present fent sonar marxes com 'Moros i Cristians' o 'Un moro mudèjar'. D'altra banda la Favorita, Toñi Quesada, i les seves Dames van organitzar un assaig paral·lel a l'Hostal Savoy on també van gaudir d'un ambient immillorable entre més de 300 amistats.