El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Cocentaina incrementa l'oferta gastronòmica

Més oferta gastronòmica per a l'edició 2017 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina
Una nova zona de 'Food Trucks' se suma a la zona d'oci De Sol a Sol

Les 'Food Trucks' se sumen a la Fira. Són les camionetes de menjar per a emportar-se, especialitzades en un tipus de dinar i totalment tematitzades. Hi haurà 7 camionetes a la zona d'oci De Sol a Sol, que oferiran des d'hamburgueses, salsitxes i creïlles, passant per arròs, i fins als dolços crepes o menjar per a celíacs.

A Cocentaina es treballa a destall per a la pròxima Fira, d'ací a dos setmanes, una edició única en què podrem gaudir de la Fira de les Fires durant 5 dies. I, com cada any, la Fira porta novetats, i una d'elles és més oferta gastronòmica amb una nova àrea dedicada a les conegudes com 'Food Trucks', les camionetes tematitzades de dinar per a emportar-se. Així, s'amplia la zona De Sol a Sol, a la plaça de Mossén Raduan.

Hi haurà un total de 7 camionetes que oferiran varietats diferents de menjar: creïlles, hamburgueses, arròs, pizza, entrepans, productes vegetarians, sense gluten o per a celíacs, i també crepes o salsitxes. Des del consistori contestà diuen que "cada 'food truck' serà única i no hi haurà dues que oferisquen el mateix. D'aquesta forma s'ha buscat l'especialització del sector i poder oferir una alternativa diferent però sense resultar excessiva".

Amb aquesta novetat es completa la zona De Sol a Sol, que no sols ofereix menjar sinó que en els últims anys s'ha convertit també en un punt de trobada d'artistes i on se celebra un concurs amb tres categories diferents: música, humor i dansa. En els pròxims dies es coneixeran els horaris d'actuacions, així com els participants, però des del consistori avancen que "de segur que tindrem per davant hores i hores de diversió i, ara també, de bon menjar".