El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Nadal de Xixona ja té el seu cartell

Presentació cartell de Fira de Nadal de Xixona /Ajuntament de Xixona

L'esdeveniment se celebrarà des del dia 6 de desembre fins al 9

La dècima edició de la Fira de Nadal de Xixona, que se celebrarà des del dia 6 de desembre fins al dia 9, ja té cartell per a aquest any. Un cartell que ha sigut disseny de la xixonenca Sara Verdú, en el qual es representa sobre un fons marró xocolate una gran "X" que està formada per dos tauletes de torró, fent referència al nom de la localitat i al nombre d'edició d'aquest any.

A més, també apareixen reflectits elements característics de la localitat, com les casetes instal·lades a la Plaça, o edificis com l'església, el "Teatret" i les cases del centre històric del municipi.

L'autora ha explicat que: "amb els tos utilitzats i els elements que apareixen en el cartell pretenia transmetre la calidesa nadalenca que qualsevol pot percebre si ve a Xixona en aquestes dates". El president de l'Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona, Pascual Sanchis, ha destacat per la seua part que: "el cartell transmet perfectament la filosofia de la Fira, dels productes que es poden trobar i un poble encantador que compta amb un esdeveniment peculiar i únic".

Amb la presentació d'aquest cartell s'inicia el compte enrere per a una de les cites que s'ha convertit en una de les més importants al mes de desembre a la Comunitat Valenciana, que compta amb visitants de tot el país.

Isabel López, alcaldessa de Xixona, ha anunciat que la Fira es mantindrà fidel a l'esperit de totes les edicions. L'objectiu dels organitzadors és mantindré les xifres dels visitants i millorar els serveis disponibles per a què tots els visitants gaudeixen de la seua visita a la "Ciutat del Torró".