El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Sant Isidre de Castalla comptarà amb un pla de seguretat

Reunió del pla de seguretat / Aj. Castalla

Han quedat definides totes les qüestions relatives a l'ordenació del trànsit, controls d'accés i zones d'aparcament dissuasiu, també les destinades a persones amb mobilitat reduïda, així com les vies d'evacuació i d'emergència, en cas de necessitat.

 

La fira comença aquest divendres 13 i finalitza el diumenge 15 de maig. 

Els cossos de seguretat i l’Ajuntament de Castalla han dissenyat un pla de seguretat per garantir cobertura a visitants i veïns des d’aquest divendres 13 fins al diumenge 15 de maig.

En la intensa jornada de treball han quedat definides totes les qüestions relatives a l'ordenació del trànsit, controls d'accés i zones d'aparcament dissuasiu, també les destinades a persones amb mobilitat reduïda, així com les vies d'evacuació i d'emergència, en cas de necessitat.

Juan Carlos Mota, màxim responsable policial de Castalla, s'ha mostrat convençut que “tot està perfectament preparat perquè la Fira siga un èxit atés que tant l'Ajuntament com la Policia Local i la Guàrdia Civil hem treballat de manera conjunta i eficaç els últims mesos per a realitzar una previsió real de necessitats, que ens permetrà gaudir d'aquest esdeveniment tant als veïns com a les persones que vulguen vindre a Castalla a partir del divendres”.

Per part seua, la Guàrdia Civil han donat compte del desplegament d'efectius que tenen previst desenvolupar aquests dies de fira en els quals s'espera que milers de persones es moguen pels accessos a Castalla així com per tot l'entorn urbà. De fet, els agents vigilaran les entrades a la ciutat tant des de l'autovia com des de les vies secundàries que venen d'altres municipis de l'entorn com Onil, Ibi o Biar. A més dels controls d'accessos, el comandant de lloc ha informat que “al llarg de tot el cap de setmana comptarem amb reforços de diferents unitats del Cos per a garantir el bon desenvolupament de les activitats programades i la seguretat dels veïns i visitants a Castalla”.

Cossos de seguretat, l'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, i les regidores delegades per a la Fira de Sant Isidre, Gema Sánchez i Maite Gimeno, s'han reunit per a culminar aquest pla de seguretat.

Antonio Bernabeu indica que “el rigorós treball realitzat per tots els responsables uniformats amb l'equip de govern amb l'objectiu comú que el retorn de la Fira siga un èxit per a les milers de persones que, esperem que d'una forma o l'altra, volen participar i gaudir d'aquesta trobada després de diversos anys suspés per la pandèmia”.

A més, Antonio Bernabeu ha convidat als veïns de la comarca i la província d'Alacant a visitar Castalla “per a gaudir de la història, la gastronomia, l'art, la música i el patrimoni en un cap de setmana que esperem que siga inoblidable per a tots i l'inici d'una nova manera d'entendre i organitzar la nostra fira més volguda”.