El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Tots Sants arriba a les aules universitàries

S'ha fet una xarrada sobre la Fira dins l'assignatura d'Estructures i Processos en l'Organització d'Esdeveniments. 

El Grau d'Organització d'Esdeveniments, Protocol i Relació Institucionals de l'IMEP ha inclòs la Fira de Tots Sants dins les xarrades sobre grans esdeveniments culturals, esportius o musicals que ofereix als alumnes.

L'IMEC, l'Institut Mediterrani d'Estudis de Protocol, ha preparat per als estudiants de tercer una sèrie de xarrades sobre grans esdeveniments, perquè els alumnes coneguen més sobre l'organització d'aquestes cites. I les xarrades les ha obert la Fira de Tots Sants de Cocentaina, amb la participació de l'alcaldessa Mireia Estepa, i Jaume Bernabeu, responsable de contingut audiovisual i comunicació de Visualcrea.
 

La Fira "és dels pocs esdeveniments no religiosos que es manté amb gran èxit després de 7 segles d’història, fruit del treball i l’estima del seu poble", explica Mireia Estepa, qui agraeix "l’oportunitat que ens ha donat IMEP de desgranar com és la Fira per dins, quines són les claus del seu èxit, com ha anat evolucionat la seua imatge i com funciona la seua publicitat en el marc d’una carrera universitària és indicatiu que parlem d’un esdeveniment digne de ser estudiat".

La xarrada s'ha donat dins l'assignatura d'Estructures i Processos en l'Organització d'Esdeveniments, i la Fira de Tots Sants ha sigut el primer protagonista d'una sèrie de cites previstes amb altres festivals musicals o campionats esportius nacionals i internacionals. "Les vora 20 alumnes, entre modalitat telemàtica i presencial, del curs van quedar encantades amb l’exposició i van poder traslladar la seua opinió sobre alguns aspectes de la Fira de Tots Sants", diuen des de l'Ajuntament de Cocentaina.