El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Tots Sants es promociona en la premsa estrangera

À Punt ja ha confirmat que estarà present en la Fira de Tots el Sants de Cocentaina, concretament retransmetent en directe el magazín de vesprada 'À Punt Directe'.

A més de la campanya en mitjans provincials i autonòmics se suma la presència en la premsa de països com França o Portugal. Paral·lelament s'està treballant per a completar l'expedient administratiu que atorgarà a la Fira la distinció com a Festa d'Interés Turístic Internacional.

Respecte al nostre territori, la nova televisió pública autonòmica À Punt ja ha confirmat que estarà molt present en la Fira de Tots el Sants de Cocentaina, concretament retransmetent en directe el magazín de vesprada 'À Punt Directe' que presenta la periodista contestana Carolina Ferre. El magazín, de tres hores de durada, s'emetrà des de Cocentaina, on es desplaçarà una unitat mòbil i l'equip del programa.

També hi ha confirmats de moment dos programes més en directe, en aquest cas a la ràdio, com són el magazín matinal 'Al Ras', presentat per Jèssica Crespo, i el programa musical 'Territori Sonor', presentat per Amàlia Garrigós. La cadena també tindrà un estand informatiu propi a l'espai d'innovació per a donar a conéixer millor tant la ràdio, com la televisió i el web.

La resta de mitjans de comunicació disposaran d'un estand a l'encreuament entre el Passeig del Comtat i el carrer Ausiàs March, on els visitants podran veure com es fa la ràdio o la tele en directe, amb connexions durant tot el dia i realització de diferents formats audiovisuals.