El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Tots Sants es presenta com un perfecte aparador del Comerç de Cocentaina

FEDAC i l'Associació de Comerç de Cocentaina celebren la tornada al seu format tradicional.

L’Associació de Comerç del Comtat assegura que la Fira dispara la facturació dels comerços tradicionals de la localitat.

Mateo Gonzálbez, president de l’Associació de Comerç del Comtat i vicepresident de FEDAC, es mostra satisfet pel retorn de la Fira en el seu format tradicional: “És molt bona senyal, significa que hi ha normalitat i que centenars de milers de persones visitaran el nostre municipi”.

Per al vicepresident de la Federació d'empreses de L'Alcoià i El Comtat -FEDAC-, la Fira de Cocentaina és un fantàstic aparador per al comerç de proximitat de la localitat: “visitants de les comarques són conscients de l'existència a Cocentaina de comerç de tota mena i que ofereix una qualitat en els seus productes i en el seu servei que és excepcional. És per això que eixos visitants tornen a Cocentaina posteriorment per a consumir en els nostres establiments”.

I és que durant els dies de Fira la facturació dels comerços tradicionals de la localitat es dispara. Gonzálbez ha afirmat que: “és per al Comerç de Cocentaina un absolut orgull ser el centre d'atenció cultural i comercial de la Comunitat Valeciana durant aquest pont de l'1 de novembre”.