El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Tots Sants rebrà 40.000 euros anuals de Turisme de la Generalitat, equiparant-se a les Falles o els Moros i Cristians

L'Agència Valenciana de Turisme i la Fira de Tots Sants formalitzaran un conveni que suposarà una aportació anual de 40.000 euros. 

El Consell incrementarà substancialment l'aportació que fa a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Es passarà de subvencions concretes per a publicitat, que suposaven 20.000 euros anuals, a un conveni regulat que incrementarà fins a 40.000 euros els diners que la Fira de Tots Sants, festa d'Interés Turístic Internacional, rebrà cada any per a la seua promoció. Amb aquest conveni se situaria com un dels municipis que més diners rep per a la seua festa, juntament amb les gaiates de Castelló, les Falles de València i els Moros i Cristians d'Alcoi. 

Reunió entre Francesc Colomer, secretari autonòmic de l'Agència Valenciana, amb l'alcaldessa Mireia Estepa i la regidora de Fira Eugenia Miguel, per concretar els detalls del conveni.

Els detalls per al conveni s'han concretat en la reunió celebrada entre el secretari general de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, amb l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa, i la regidora de Fira Eugenia Miguel. La regidora Eugenia Miguel assegura que "aquest tipus de Conveni ajuden econòmicament a la nostra Fira i també mostren la implicació que les institucions valencianes en el gran esdeveniment que suposa la Fira de Tots Sants de Cocentaina"

La reunió també ha servit per a promoure la participació dels Centres de Turisme en l'espai gastronòmic de la Fira, o per a tractar la presència de la Fira de Tots Sants a la fira d'INVATUR, l'Institut Valencià de Turisme.