El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Tots Sants rep el premi turístic 'Pedro Zaragoza'

L'Associació de Periodistes i Escriptors de Turisme, l'AAPET, ha lliurat aquest premi a la fira contestana per la seua trajectòria i divulgació del turisme. Valoren que siga la segona més antiga d'Espanya i l'única d'Interés Turístic Internacional. 

Nou reconeixement per a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, en aquest cas per part de l'AAPET, l'Associació de periodistes i escriptors de turisme, que li han atorgat el premi 'Pedro Zaragoza'. Des de l'AAPET valoren aquesta cita més que consolidada, i reconeixen el treball tant de l'equip humà que hi ha darrere com de tot el poble de Cocentaina. 

L'alcaldessa Mireia Estepa ha recollit el guardó en un acte al CDT d'Alacant, i ha estat acompanyada per l'actual regidora de Fira Mariona Carbonell, i el regidor de turisme Iván López. Mireia Estepa assegura que "aquest guardó és mèrit del poble de Cocentaina que ha sabut mantindre en el temps l'essència de la tradició de la Fira conjugada amb la modernitat de cada moment, així com, és fruit de l'esforç dels expositors i firers que any rere any són fidels al gran esdeveniment que és la Fira, als treballadors i treballadores de l'ajuntament i als regidors que han estat al capdavant de la Fira".