El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira encara no s'ha acabat. Certamen Coral el dia 9 de novembre

La 39 edició del Certman Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina se celebra el dissabte 9 de novembre en el Centre Cultural el Teular a les 19 h.

Les entrades es poden reservar en aquest enllaç.

Malgrat que Cocentaina torna a la normalitat després d'haver acollit la 673 Fira de Tots Sants, encara queda al calendari una data a remarcar en la programació firera. Es tracta del Certamen Coral de la Fira de Tots Sants, que enguany celebra la seua 39a edició. Parlem amb el seu coordinador, Raúl Belda, perquè ens comente les novetats d'enguany.

L'edició d'enguany del Certamen Coral presenta molt esperit contestà. El cartell és de Raúl Belda, membre de l'organització del certamen. I l'obra obligada a representar per les corals és de Josep Robert Sellés, director del Cor de Cambra Discantus i director artístic del certamen coral. "Estem jugant en casa" diu Raúl Belda, "destaquem els valors que tenim dins de casa i els mostrem a tota la societat musical". Sellés ha fet una adaptació de la cançó popular Mareta, Mareta, un homenatge a la celebració del cinqué centenari del miracle de les llàgrimes. Tota la recaptació del certamen serà per al projecte de caritat coordinat per la Pia Union i Càritas Cocentaina.

Els premis són de 6.600 euros en total, 3.000 per al primer, 1.800 per al segon, 1.200 per al tercer, i 600 euros el premi del públic. Cal recordar que és l'última edició abans de celebrar l'any pròxim el cinqué premi FIRACOR, on s'enfronten els guanyadors del certamen dels últims tres anys.