El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira enguany és més accessible

On hi haja alguna actuació, hi haurà zones habilitades per a persones amb mobilitat reduïda, I en els mapes es marcaran els itineraris on es preveu menys aglomeració. També és una Fira més sostenible, ja que tots els expositors utilitzaran llums de baix consum.

Noves mesures per a incrementar l'accessibilitat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Als espais on està prevista alguna actuació, hi haurà una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda, per tal que puguen gaudir en condicions dels concerts o espectacles. Les zones habilitades estan al Fira i Festa, el Petit Palau, el palau a Escena, el Sol a Sol, i a la Muntada i Doma.

I en els plànols informatius es marcaran els camins on es pot transitar amb major facilitat, tenint en compte que hi ha zones on l'aglomeració és important. A més a més, en els punts d'informació es podrà accedir a accessoris per facilitar la mobilitat o descansar, com gaiatos o seients.

A açò cal sumar les iniciatives ja preses altres anys i que continuen, com l'aparcament habilitat a Textiflok, o els serveis adaptats, que enguany són més i hi haurà 11 repartits per tot el perímetre de la Fira. La regidora de Fira, Mariona Carbonell, assegura que "volem que totes les persones puguen gaudir de la nostra Fira amb les mateixes condicions, i cada edició intentem adaptar-nos a les possibles necessitats".


També una Fira més sostenible

Enguany s'ha habilitat un aparcament al carrer Alfons V per a 100 bicicletes elèctriques, a més del servei d'autobusos que s'ofereix fins als aparcaments de la perifèria per evitar anar a la Fira en cotxe. Cal destacar que tots els expositors enguany disposen d'il·luminació de baix consum, ja que era un dels requisits per a participar. I als estands institucionals s'utilitzaran materials renovables.